Particulier

Bent u particulier en heeft u mogelijk te maken met asbest? Dan bent u zo snel mogelijk op zoek naar een passende oplossing. Door zo goed mogelijk aan te sluiten op uw persoonlijke situatie, kunnen we ervoor zorgen dat uw leefomgeving snel weer veilig wordt en dat u hier zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. We bieden oplossingen en ontzorgen. Uw woning en priv├ębezit zijn bij ons in goede handen!

Verloop traject

Het traject ziet er als volgt uit:

  1. Het is belangrijk vast te stellen dat het daadwerkelijk om asbest gaat. Hiervoor komen wij graag vrijblijvend bij u langs. U kunt gelijk een afspraak maken.
  2. Wanneer er asbest is geconstateerd maken we een offerte die aansluit bij uw situatie.
  3. We starten het traject en schakelen een sc-540 gecertificeerd inventarisatiebureau in dat een onafhankelijk inventarisatierapport voor u opstelt.
  4. Vervolgens maken we voor u melding bij uw gemeente en indien nodig bij andere instanties.
  5. De asbest wordt op een veilige manier uit uw woon- of leefomgeving verwijderd.
  6. We zorgen ervoor dat het afval op de juiste manier verpakt en weggebracht wordt.
  7. Wanneer de asbest is verwijderd geven we uw woning weer vrij en kunt u deze zonder risico betreden.
  8. Indien grote werkzaamheden zijn verricht is het in sommige gevallen raadzaam of noodzakelijk om bouwkundig herstel uit te voeren.

Twijfel niet om actie te ondernemen. Het inademen van asbestvezels hebben een schadelijk effect op uw gezondheid. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.